Fuldkæbebro på implantater

- dette er den mest komfortable måde at genetablere et fuldt smil når du mangler alle tænder. Det er nødvendigt at indsætte 6 eller 8 implantater i hhv. under- eller overmund, og efter 4 måneder påsættes den implantatbaserede bro. Dette er en ikke-aftagelig, fuldt funktionel og æstetisk restauration. Absolut topklasse. Prisen er lige nu 30.000 pln eller 35.000 pln for hhv. under- eller overmund (inkl. implantater).

Trin 1

Hvis du mister alle dine tænder i en eller begge kæber, kan du vælge en permanent forankret dental implantat-bro eller en udtagelig protese, som er forbundet med en eller flere dentale implantater. Det kaldes en overdenture. Denne type overdenture forbliver mere sikkert på plads end en traditionel udtagelig protese. For at opnå det mest naturlige udseende er de permanent forankrede implantat-broer løsningen, hvis forudsætningerne er opfyldt.

bezzebie.jpg

Trin 2

Til en permanent forankret implantat-bro isættes flere dentale implantater, som danner et godt fundament. Da de dentale implantater forankres i kæbeknoglen, stimulerer de knoglevævet og hjælper med til at vedligeholde et sundt knogleniveau og ansigtsstruktur.

impldol.jpg

Trin 3

Abutmenterne sættes fast på implantaterne, og broen placeres. Det dentale arbejde udføres i henhold til dine forudsætninger og ønsker.

mostprzed.jpg

Trin 4

Den dentale implantat-bro er nu placeret. Den ser ud og fungerer som normale tænder. Du kan nu spise, det du vil, og smile uden at spekulere på, om din protese falder ud.

mostpo.jpg