Implantater på 1 dag

implanty.pngANKYLOS® SynCone® konceptet er en hurtig, æstetisk og funktionel implantatløsning. Det indfrier forventningerne om et perfekt smil på kun to timer.

Konceptet består i at 4 implantater indopereres, og derefter foretages en protetisk genopbygning. Det hele i én arbejdsgang under lokalbedøvelse. Den samlede behandling tager ca. 2 timer, og herefter kan man forlade klinikken med et synligt resultat og forbedret livskvalitet. Du undgår altså den normale venteperiode mellem den kirurgiske behandling og den protetiske behandling.

Konceptet er en æstetisk og funktionel løsning. Teknisk præcision opnås ved at implantater designes efter knoglestrukturen, og de integreres derfor optimalt med både hårdt og blødt væv.

På klinikken udføres konceptet ved at 4 implantater indopereres i en tandløs undermund. Patienten kan medbringe egen protese som så tilpasses implantaterne, eller der kan laves en ny protese*. Efter udført behandling må protesen ikke tages ud før første kontrolbesøg som er 14 dage efter behandlingen. Der skal derefter aflægges to kontrolbesøg med 6 måneders mellemrum.

Prisen for hele behandlingen er 25.500 kr. hvis man selv medbringer sin protese. Hvis der skal laves en ny protese er prisen yderligere 2.500 kr. for standard udgaven og 14.000 kr. for den bedste udgave.

*) Hvis der skal laves en ny protese skal patienten vente to til seks dage (for hhv. standardudgaven og den bedste udgave) på at den nye protese kommer fra laboratoriet.